[nectar_slider location=”Om-mig” overall_style=”classic” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular”]

Advokat Marita S. Hinge

Jeg, Marita Susanna Hinge, har dagligt arbejdet med familieret de sidste 10 år, og jeg har derfor stor erfaring med alle typer af familieretlige sager herunder forældreansvarssager, tvangsfjernelser, skilsmisser, bodelinger, ugifte samlevende, arv, testamenter, samejeoverenskomster og ægtepagter.

Jeg er født i 1974, er gift og har 2 børn. Jeg blev i 2006 cand.jur. fra Aarhus Universitet, hvor jeg specialiserede mig i familieret, herunder skrev juridisk afhandling om forældremyndighed og samværssabotage.

Udover generel familieret, så beskæftiger jeg mig særligt med forældreansvarssager se www.foraeldreansvar.dk og tvangsfjernelser af børn, se www.boerneadvokaten.dk

Jeg har de sidste 10 år ført mellem 800-1.000 retssager om forældremyndighed og barnets bopæl, ligesom jeg har deltaget i et utal af møder i Børn og Unge-udvalgene, Ankestyrelsen, fogedretterne, Statsforvaltningen og skifteretterne.

Kontakt mig og få en snak om din sag, og hør hvad jeg kan hjælpe dig med. Første samtale er gratis, og du forpligter dig ikke til noget.

Gratis vurdering af din sag

Har du du spørgsmål eller står du og mangler hjælp?